Hoe persoonlijk wordt u behandeld?

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door deskundigheid, flexibiliteit en een open persoonlijk contact. De lijnen tussen u en ons zijn kort en glashelder. Door duidelijke communicatie en uitwisseling van gedetailleerde informatie weten wij wat er bij u leeft. Echt meedenken over uw financiŽle zaken vereist immers permanente betrokkenheid van ons. Want alleen dan kunnen we tijdig inspelen op de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf op het gebied van investeringen en financieringen.

U als ondernemer moet alle aspecten van uw bedrijf kunnen overzien. ATwork gaat verder dan het presenteren van de cijfers en het periodieke overleg. Wij zitten boven op de cijfers. Snel en alert handelen is immers een must bij het ondernemen. Daardoor kan uw bedrijfsstrategie tijdig aangepast worden.

Als ondernemer wilt u zich voor de volle 100% inzetten voor uw product of dienst zonder alle administratieve en fiscale beslommeringen. ATwork zorgt ervoor dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale faciliteiten en mogelijkheden. Daarnaast wilt u zekerheid over de juistheid van uw (fiscale) aangiften, om achteraf niet voor verrassingen te komen te staan. ATwork verzorgt dit met de grootst mogelijke zorg en deskundigheid.